ZOLL AED plus

ZOLL AED Plus

De ZOLL AED Plus is een geavanceerde automatische externe defibrillator die levens kan redden in geval van hartstilstand. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en gemakkelijke volg-de-stimuli instructies, is deze AED binnen ieders bereik om snel en effectief te handelen in noodsituaties.

Wat maakt de ZOLL AED Plus zo speciaal? Ten eerste is het apparaat uitgerust met Real CPR Help, een technologie die de hoeveelheid compressies en de diepte ervan meet tijdens reanimatie en de gebruiker onmiddellijk feedback geeft om de kwaliteit van de CPR te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de patiƫnt de best mogelijke overlevingskans heeft.

Daarnaast heeft de ZOLL AED Plus ook een ingebouwde metronoom die de gebruiker helpt om een constante tempo te behouden tijdens de compressies. Dit is van cruciaal belang omdat een juist tempo ervoor zorgt dat de bloedcirculatie naar het hart wordt hersteld, wat op zijn beurt de kans op overleving vergroot.

Tot slot is de ZOLL AED Plus ook uitgerust met een nauwkeurig elektrocardiogram (ECG) dat de hartritme-analyse verbetert en de gebruiker helpt om de juiste behandeling te kiezen. Dit maakt de AED Plus een betrouwbare keuze voor zowel professionele hulpverleners als leken die snel en effectief willen handelen in noodsituaties.

In samenvatting biedt de ZOLL AED Plus een combinatie van gemak, precisie en effectiviteit die levens kan redden in geval van hartstilstand. Als je op zoek bent naar een betrouwbare AED voor jouw bedrijf, school of thuis, dan is de ZOLL AED Plus zeker een uitstekende keuze.

Verkrijgbaar in semi en volautomaat

Inschrijven als wederverkoper?

Als wederverkoper of als BHV / EHBO opleider bent u van harte welkom in onze webshop. Wij hebben alle reanimatiepoppen, AED’s en andere EHBO producten tegen de scherpste prijzen en snelle gratis levering.

 

INSCHRIJVEN