Laerdal Little Anne QCPR Stapelbaar

Laerdal Little Anne QCPR

Stapelbare Little Anne

Ontdek de veelzijdige Laerdal Stapelbare Little Anne voor realistische CPR-training. Verbeter levensreddende vaardigheden met deze innovatieve reanimatiemannequin. Kwaliteitstraining bij DefibSolutions.

Schrijf je nu in als opleider en ontvang direct de hoogste korting op deze poppen.
info@defibsolutions.nl 

“Ontdek De Veelzijdigheid van Stapelbare Little Anne: Jouw Ideale Partner in CPR Training!

Bij Laerdal begrijpen ze de essentie van effectieve CPR-training en hoe cruciaal het is om goed voorbereid te zijn op noodsituaties. Daarom presenteren we met trots de nieuwste innovatie: de stapelbare Little Anne, jouw ultieme bondgenoot voor realistische en gestroomlijnde reanimatietraining.

Wat maakt de stapelbare Little Anne zo bijzonder? Laten we eens dieper duiken:

Praktische Stapelbaarheid:

Onze stapelbare Little Anne is ontworpen met jouw trainingsruimte in gedachten. De slimme stapelbaarheid bespaart kostbare ruimte en maakt het gemakkelijk om meerdere mannequins op te bergen zonder compromissen.

Realistische Ervaring:

Met verbeterde anatomische eigenschappen en een natuurgetrouwe borstcompressiefeedback, biedt de stapelbare Little Anne een ongeëvenaarde realistische trainingservaring. Dit betekent dat cursisten vertrouwen kunnen opbouwen en waardevolle vaardigheden kunnen ontwikkelen die levens kunnen redden.

Duurzame Kwaliteit:

Gemaakt met hoogwaardige materialen, is de stapelbare Little Anne gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat dit trainingsinstrument je jarenlang consistente prestaties zal bieden.

Wacht niet langer en neem de leiding in CPR-training met de stapelbare Little Anne van Laerdal. Verbeter de competenties van je cursisten, maximaliseer de efficiëntie van je trainingsruimte en laat je website opvallen met relevante zoekopdrachten. Samen kunnen we levens redden, stap voor stap!”

Meer informatie over deze poppen op de website van Laerdal: https://laerdal.com/nl/products/simulation-training/resuscitation-training/new-little-anne/

Bekijk ook andere Little Anne poppen van Laerdal:
Little Junior QCPR
Little Anne QCPR – Standaard / oud model

Laerdal Little Anne stapelbaar, nu verkrijgbaar los en als 6 pack

Laerdal stapelbare combo 6-pack
Laerdal little anne donker QCPR
Stapelbare Laerdal Little Anne combo 6-pack met koffer
Trolly voor Laerdal Little Anne stapelbare QCPR poppen

Beschikbare producten:

137-01350 Little Anne Light 1-pack
137-01250 Little Anne Dark 1-pack
135-01350 Little Anne Light 6-pack
135-01250 Little Anne Dark 6-pack
135-01050 Little Anne Combo 6-Pack (3 light en 3 dark skin)

Inschrijven als wederverkoper?

Als wederverkoper of als BHV / EHBO opleider bent u van harte welkom in onze webshop. Wij hebben alle reanimatiepoppen, AED’s en andere EHBO producten tegen de scherpste prijzen en snelle gratis levering.

 

INSCHRIJVEN