ZOLL AED 3

ZOLL AED 3 met groot kleurenscherm
ZOLL AED 3 met groot kleurenscherm

Stel u voor: een geavanceerde levensredder die de grenzen van technologie en effectieve hulpverlening verlegt. Maak kennis met de ZOLL AED 3, een baanbrekende automatische externe defibrillator die niet alleen levens redt, maar ook de manier waarop we reageren op noodsituaties transformeert. Met toonaangevende technologieën en intuïtieve functies biedt de ZOLL AED 3 een niveau van precisie en begeleiding dat het verschil kan maken tussen leven en dood. Duik met ons in de wereld van innovatie en ontdek hoe de ZOLL AED 3 de standaard zet voor levensredding.

ZOLL AED 3: Uitmuntendheid in Levensreddende Technologie

Ontdek de toonaangevende AED van ZOLL, ontworpen voor snelle en effectieve automatische externe defibrillatie (AED) in noodsituaties. Deze geavanceerde AED tilt levensreddende technologie naar een nieuw niveau, met functies die de overlevingskansen vergroten en reanimatiebegeleiding optimaliseren.

Real CPR Help® Technologie: Realtime feedback en visuele begeleiding voor kwalitatieve cardiopulmonale reanimatie (CPR). Bereik optimale compressies en maximaliseer overlevingskansen.

RapidShock™ Technologie: Minimaliseer schokvertraging en bied snelle, krachtige defibrillatie. Elke seconde telt bij een hartstilstand.

WiFi-Connectiviteit: Houd uw AED op afstand gemonitord en beheerd via WiFi. Ideaal voor organisaties met meerdere AED-locaties.

Duurzame Constructie: Robuust ontwerp dat bestand is tegen stof en spatwater (IP55). Geschikt voor uiteenlopende omstandigheden.

Intuïtief Kleurenscherm: Groot, grafisch scherm met stapsgewijze instructies en visuele ondersteuning. Begeleidt gebruikers moeiteloos door reanimatieprocedures.

Investeer vandaag nog in deze AED en verhoog de slagingskansen bij levensbedreigende situaties. Neem contact met ons op voor prijzen, beschikbaarheid en aanpassingsopties. Samen kunnen we de veiligheid van uw omgeving verbeteren en levens redden. DefibSolutions staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor geavanceerde automatische externe defibrillatie.

Technische Specificaties

  • Afmetingen: 24,7 x 23,6 x 12,7 cm
  • Gewicht: 2,5 kg
  • Energie: 120-150-200 Joules.
  • Talen: In meerdere talen beschikbaar
  • Batterijduur: 5 jaar Lange levensduur van de batterij voor langdurige beschikbaarheid.
  • Elektroden: 5 jaar levensduur, gescjikt voor volwassenen en kinderen
  • Geheugen: Opslag van reanimatiegegevens voor latere analyse.

Handleidingen ZOLL AED 3 (Nederlands)
Handleidingen ZOLL AED 3 (Engels)
Handleidingen ZOLL AED 3 (Frans)
Handleidingen ZOLL AED 3 (Duits)

Meer over ZOLL Medical
ZOLL AED Plus

Inschrijven als wederverkoper?

Als wederverkoper of als BHV / EHBO opleider bent u van harte welkom in onze webshop. Wij hebben alle reanimatiepoppen, AED’s en andere EHBO producten tegen de scherpste prijzen en snelle gratis levering.

 

INSCHRIJVEN