ZOLL AED 3

De ZOLL AED 3 is een automatische externe defibrillator (AED) van topkwaliteit die is ontworpen om levens te redden in geval van hartstilstand. Deze geavanceerde AED is uitgerust met een aantal unieke functies die het apparaat tot een van de meest effectieve op de markt maken.

Ten eerste is de ZOLL AED 3 voorzien van Real CPR Help, een technologie die de hoeveelheid compressies en de diepte ervan meet tijdens reanimatie en de gebruiker onmiddellijk feedback geeft om de kwaliteit van de CPR te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de patiƫnt de best mogelijke overlevingskans heeft.

Daarnaast is de ZOLL AED 3 ook uitgerust met een ingebouwde metronoom die de gebruiker helpt om een constante tempo te behouden tijdens de compressies. Dit is van cruciaal belang omdat een juist tempo ervoor zorgt dat de bloedcirculatie naar het hart wordt hersteld, wat op zijn beurt de kans op overleving vergroot.

Tot slot heeft de ZOLL AED 3 ook een nauwkeurig elektrocardiogram (ECG) dat de hartritme-analyse verbetert en de gebruiker helpt om de juiste behandeling te kiezen. Dit maakt de AED 3 een betrouwbare keuze voor zowel professionele hulpverleners als leken die snel en effectief willen handelen in noodsituaties.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige AED voor jouw bedrijf, school of thuis, dan is de ZOLL AED 3 zeker een uitstekende keuze. Bekijk vandaag nog onze selectie van ZOLL AED 3-apparaten en investeer in het redden van levens.