Laerdal Medical

Laerdal Medical is een bedrijf uit Noorwegen dat medische trainings- en simulatieproducten ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 1940 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende leverancier van medische trainingsproducten en diensten.

Laerdal Medical biedt een breed scala aan producten voor medische training en simulatie, waaronder reanimatiepoppen, trainingsmannequins, defibrillators, simulatieoplossingen voor anesthesie, spoedeisende hulp, verpleegkundige training en meer. Het bedrijf biedt ook training en ondersteuning aan zorgverleners en organisaties om de kwaliteit van de patiƫntenzorg te verbeteren en levens te redden.

Laerdal Medical heeft een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling om de kwaliteit en effectiviteit van hun producten te verbeteren en nieuwe oplossingen te bieden om de patiƫntenzorg te verbeteren. Het bedrijf werkt samen met academische instellingen en medische professionals over de hele wereld om te zorgen dat hun producten zo goed mogelijk aansluiten op de behoeften van de zorgsector.

Kortom, Laerdal Medical is een innovatief bedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van de zorg door middel van hoogwaardige medische trainings- en simulatieproducten.