Wederverkoper worden

Bij Defibsolutions zijn we op zoek naar wederverkopers die ons willen helpen om AED’s en gerelateerde producten te verkopen aan bedrijven, verenigingen, scholen en andere organisaties die een AED nodig hebben. Als wederverkoper van Defibsolutions krijg je toegang tot ons assortiment van hoogwaardige AED’s, elektroden, batterijen en andere accessoires.

Als wederverkoper profiteer je van verschillende voordelen, zoals:

  • Een aantrekkelijke korting op ons assortiment van AED’s en accessoires
  • Mogelijkheid om de producten te verkopen onder je eigen naam en logo
  • Toegang tot marketingmateriaal om je verkoop te ondersteunen
  • Persoonlijke ondersteuning van onze ervaren verkoopmedewerkers

Uw voordeel is dat wij niet verkopen aan uw klanten. Wij hebben geen webshop voor eindgebruikers en zijn daardoor uw partner in plaats van leverancier én concurrent.

Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze wederverkopers en werken samen aan een succesvolle verkoop van onze producten. We bieden daarom een uitstekende service en staan altijd klaar om je te ondersteunen bij vragen en problemen.

Wil jij als wederverkoper deel uitmaken van ons team? Meld je dan aan als dealer bij Defibsolutions via onze website. Na goedkeuring van je aanvraag krijg je direct toegang tot ons assortiment en kun je starten met het verkopen van onze producten.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam. Wij staan je graag te woord en helpen je verder.