Word jij één van de drijvende krachten achter de internationale doorontwikkeling & groei van ons bedrijf DefibSolutions? 

DefibSolutions is dé specialist in AED’s. Samen willen we het verschil maken als elke seconde telt. We zijn actief in heel Europa en gaan dit in de komende jaren uitbreiden. 

Ons doel? In 2025 Europees marktleider zijn op het gebied van AED’s en bedrijfshulpverlening. Een ambitieus doel, maar wij gaan graag samen grote uitdagingen aan. Om dit doel te behalen, is iemand die met zijn commerciële en communicatieve skills (potentiële) klanten kan overtuigen essentieel!

Wat ga je doen als Commercieel Medewerker? (32 – 40 uur)

Je bent samen met je collega’s van het salesteam verantwoordelijk voor de verkoop van onze AED’s, waarbij jij je richt op de Duitstalige markt.
Je onderhoudt en verbetert klantrelaties en bent daarnaast een pro in het aantrekken en overtuigen van potentiële klanten. Jouw doel is om het marktaandeel verder uit te breiden en je stelt voor jezelf een duidelijk plan op om dit te bereiken. 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je analyseert de klantbehoeften en ambities en maakt hiervan een analyse om de klant op de juiste manier te kunnen overtuigen;
 • Je beheert de klanten en producten in de webshop;
 • Je maakt samen met het team nieuwsbrieven en volgt deze op;
 • Je zoekt actief naar nieuwe klanten en benadert deze op proactieve wijze;
 • Het opvolgen van offertes en andere aanvragen door klanten;
 • Af en toe bezoek je een beurs of klanten.

Wie zoeken wij?

Iemand die enthousiast en energiek is, nauwkeurig te werk gaat en communicatief sterk is. Omdat je met veel mensen te maken hebt, is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en een behulpzame, klantgerichte houding hebt.

De kwalificaties op een rij:

 • Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een echte drive voor sales;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Duits;
 • Je hebt een relevante opleiding in het hoger onderwijs (Bachelor of Master) afgerond;
 • Je werkt goed zelfstandig maar werkt ook graag met je collega’s in teamverband;
 • Je bent communicatief sterk en weet hoe je klanten te woord moet staan;
 • Je bent energiek, proactief en resultaatgericht;
 • Je hebt minimaal 3-4 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële functie.

Wat haal jij hieruit?

Het mag duidelijk zijn dat het hier gaat om een afwisselende functie; elke werkdag is anders! Je solliciteert voor een snelgroeiend internationaal bedrijf, waarbinnen je kunt meegroeien. Naast zakelijke groei is er veel ruimte voor persoonlijke groei. De organisatie functioneert tenslotte alleen goed wanneer de mensen goed functioneren en we kijken daarom graag samen naar jouw persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. 

Je zult werken op ons kantoor in Middelburg, waar een gezellige en collegiale werksfeer hangt en waar regelmatig samen wordt geluncht of iets leuks wordt georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om deels vanuit huis te werken
Tot slot, niet geheel onbelangrijk: je krijgt een marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Nog even over ons…

Als AED specialist, maakt DefibSolutions deel uit van de Defibrion Group in Groningen. Waar we begonnen met een team van 5 mensen op ons hoofdkantoor in Groningen (NL), zijn we inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 50+ medewerkers. Met locaties in Groningen, België en Middelburg.  Deze groei is 100% te danken aan onze betrokken partners en medewerkers. Wie weet groeien we binnenkort samen met jou!

Hoe solliciteer je?

Je kunt t/m 7 juni 2024 reageren door je motivatiebrief en cv op te sturen naar edwin@defibsolutions.nl. Jouw contactpersoon voor deze vacature is Edwin Roelse.