Rotaid AED kasten

Robuuste Rotaid AED-kasten: Veilige Bescherming voor Levensreddende Apparatuur

Welkom bij onze uitgebreide info over Rotaid AED-kasten – de ultieme oplossing voor het beschermen en veilig houden van uw levensreddende AED-apparatuur. In deze technische pagina duiken we diep in de kenmerken, voordelen en technische specificaties van Rotaid AED-kasten, en laten we zien waarom ze de ideale keuze zijn voor het veiligstellen van AED’s in verschillende omgevingen.

Innovatieve Bescherming voor Levensbelangrijke Apparatuur

Rotaid AED-kasten worden geprezen om hun innovatieve ontwerp en solide constructie. Deze kasten zijn speciaal ontworpen om AED-apparatuur te beschermen tegen de elementen en ongeoorloofd gebruik, terwijl ze tegelijkertijd snel toegankelijk zijn wanneer elke seconde telt. Of het nu in openbare ruimtes, kantoren, scholen of buitengebieden is, Rotaid kasten bieden betrouwbare bescherming en zichtbaarheid voor uw AED.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

 • Duurzame Constructie: Rotaid kasten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat uw AED-apparatuur in optimale staat blijft, ongeacht de omgevingsomstandigheden.
 • Zichtbaarheid en Herkenbaarheid: De opvallende en herkenbare ontwerpen van Rotaid kasten trekken de aandacht en maken het gemakkelijk voor hulpverleners om de AED snel te lokaliseren tijdens een noodsituatie.
 • Eenvoudige Toegang: De kasten zijn ontworpen voor snelle en gemakkelijke toegang tot de AED. Met één draai aan de kast kan de kast worden geopend, waardoor waardevolle seconden worden bespaard wanneer elke seconde telt.
 • Veiligheid en Beveiliging: Rotaid kasten kunnen worden vergrendeld om ongeoorloofd gebruik te voorkomen en de AED te beschermen tegen diefstal of vandalisme. Ze bieden gemoedsrust dat uw levensreddende apparatuur veilig is. Het dringende advies is om geen slot te gebruiken om veel tijd te besparen!
 • Aanpasbare Opties: Er zijn verschillende modellen en aanpassingsmogelijkheden beschikbaar, zoals verwarmingsopties voor koude klimaten of 24/7 monitoring

Technische Specificaties

 • Materiaal: Duurzame kunststoffen en metalen voor weerbestendigheid.
 • Afmetingen: diameter 48 cm, diepte 18 cm
 • Montagemogelijkheden: Wandmontage of paalmontage, afhankelijk van de locatie.
 • Vergrendeling: Makkelijk open en dicht te draaien
 • Zichtvenster: Transparant venster voor zichtbaarheid van de AED-status.
 • Optionele Verwarming: Verwarmde kastopties beschikbaar voor extreme omstandigheden.

Conclusie

Rotaid AED-kasten zijn een technologisch geavanceerde en betrouwbare oplossing voor het beschermen van levensreddende AED-apparatuur. Met hun duurzame constructie, opvallend ontwerp en gebruiksgemak zorgen ze voor een veilige en snelle toegang tot de AED, ongeacht de omgeving. Investeer vandaag nog in de bescherming van uw AED en draag bij aan een veiligere en gezondere omgeving.

Rotaid met alle AED merken

Meer informatie over Rotaid: www.rotaid.com 
Product online kopen voor wederverkopers en opleiders: webshop

Inschrijven als wederverkoper?

Als wederverkoper of als BHV / EHBO opleider bent u van harte welkom in onze webshop. Wij hebben alle reanimatiepoppen, AED’s en andere EHBO producten tegen de scherpste prijzen en snelle gratis levering.

 

INSCHRIJVEN