AED Specialist

Uw partner in hartveiliheid

Klantenreview

“Bij DefibSolutions hebben ze het hele assortiment AED’s, reanimatiepoppen, alle accessoires tegen scherpe prijzen. Wat ik zo enorm op prijs stel is dat ze niet aan eindgebruikers verkopen. Ze zijn een partner en geen concurrent van ons.”

Vincent – NRR/ EHBO Instructeur

ZOLL AED Plus

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Donec sollicitudin molestie malesuada.

Reanibex 100 AED

Proin eget tortor risus. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vivamus magna justo.

Services and Resources

Online Payments
Parks and Recreation
Documents & Forms
Report A Concern
Licenses & Permits
Employment

Nieuws

Stage / afstudeerstage

Ben je op zoek naar een stageplaats in een klein internationaal bedrijf in Middelburg? Wij hebben plaats voor een stagiair op MBO en / of HBO Commerciele Economie of Internationaal gerelateerd. Neem contact op voor de mogelijkheden: edwin@defibsolutions.nl.

Lees meer

DefibSolutions is FD Gazelle Internationaal 2023

Nadat wij FD Gazelle 2022 zijn geworden, zijn wij verheugd om te kunnen vertellen dat wij genomineerd zijn voor de FD Gazelle Internationaal 2023. Wij groeien buiten Nederland sterker dan in Nederland zelf. En dat is opgevallen door het Financieel Dagblad. Onze...

Lees meer

DefibSolutions onderdeel van Defibrion Group

Defibrion breidt haar positie in Europa uit door de overname van DefibSolutions, groothandel in AED’s en reanimatie artikelen. De overname draagt bij aan Defibrion’s ambitie om een leidende speler op het gebied van veiligheidsmiddelen in Europa te worden. ...

Lees meer